Je bent goed in je vak en hebt passie voor je werk. Je bereikt al veel, maar hebt het gevoel dat er meer inzit. Je ziet dat dingen anders kunnen en je wilt (nog) meer impact hebben. Niet alleen goede ideeën hebben, maar ze verwezenlijken.

Deze tijd vraagt om mensen zoals jij. Geïnspireerde mensen die het verschil willen maken. Want waar je ook zit, op elke werkplek is er de mogelijkheid om van betekenis te zijn, voor jezelf en je omgeving.

Toch is dat niet altijd gemakkelijk. Van betekenis zijn vraagt dat je niet alleen een visie hebt, maar die ook stevig neer kunt zetten. Het vraagt dat je anderen kunt meenemen in een ander perspectief en een andere manier van werken. En het vraagt moed om, soms tegen de stroom, in je eigen koers te volgen.

“Het Tracks trainings- en coachingsprogramma heeft me meer bewust gemaakt van het feit dat zichtbaarheid belangrijk is om iets te bereiken in je werk. (…) Linda bespreekt een heleboel zaken en geeft veel praktische tips, waaruit je zelf kunt kiezen. Voor iedereen zitten er wel meteen inzetbare trucs en oefeningen bij!” 

Inge Sieben – Universitair docent Tilburg University

Een greep uit de vragen waar ik mijn klanten mee help:

  • Hoe voorkom ik dat ik wordt opgeslokt door de waan van de dag en toekom aan de dingen die echt belangrijk zijn?
  • Hoe blijf ik een goede leidinggevende en zorg ik ervoor dat ik toe aan mijn eigen inhoudelijke onderzoeks- of advieswerk, ondanks de focus op productie en de hoge werkdruk in mijn afdeling?
  • Hoe zet ik de volgende stap in mijn loopbaan?
  • Werk vraagt veel van mijn aandacht, hoe zorg ik dat er energie overblijft voor de dingen buiten mijn werk die ik ook echt belangrijk vindt?
  • Hoe zorg ik in een hele politieke omgeving, dat ik niet alleen zelf overeind blijf, maar ook echt dingen gedaan krijg, die ik zo belangrijk vindt.

“Ik ging van bijna geen baan meer hebben, naar opeens drie supertoffe banen. Met functies die ook nog eens precies passen bij wat ik het liefste doet.”

Doen wat ertoe doet

Hoe zou het als je niet wordt opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken, maar de tijd hebt om vooruit te kunnen voetballen. Als het leidinggeven je geen energie kost, maar energie oplevert. Als je de dingen kunt doen, die er voor jou echt toe doen, bijvoorbeeld dat gave onderzoek, die nieuwe carrièrestap of dat coole project. Als je anderen kunt inspireren vanuit jouw persoonlijke drijfveren en echt wat neer kunt zetten. Kortom als jij het verschil kunt maken?

Wil jij graag snel stappen zetten? Dan is high impact coaching wat voor jou.

Tijdens de coaching sta ik naast je met goede vragen en slimme tips. Ik help je niet alleen om nieuwe inzichten op te doen, maar vooral ook om daadwerkelijk stappen te zetten.

In mijn manier van werken gaan we gedurende een periode samen aan de slag om jouw doelen te bereiken. De aanpak spitsen we helemaal toe op jouw situatie en ik help je ook buiten de sessies om via de mail, app of telefoon. Dat komt goed van pas als je een spannend gesprek voor de boeg hebt, jezelf moet presenteren voor een subsidieaanvraag of die ingewikkelde medewerker moet beoordelen. Maar het helpt je vooral om heel snel nieuwe vaardigheden op te doen en het resultaat daarvan in de praktijk terug te zien.

Coaching is in mijn ervaring dan ook één van de effectiefste manieren om met (nog) meer plezier en resultaat aan het werk te zijn. Je kunt kiezen uit twee coachingspakketten:
De kosten voor coaching worden overigens meestal door de werkgever betaald uit scholingsbudget als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Klanten die ervoor kiezen om het zelf te betalen nemen het in de jaarlijkse belastingaangifte vaak mee als aftrekpost.

Onderstaande mensen gingen je voor, laat je inspireren door hun verhalen