Chinese muur

The great wall


Uitzicht op de Chinese muur, vanaf de Chinese muur. Wat een belevenis om hier met 180 collega’s rond te lopen. Eén deelnemer verwoordde het mooi: ‘Normaal vind ik het vreselijk om Nederlanders tegen te komen, nu was het fantastisch om op …
Lees verder

Trainer 2.0


E-coaching, webinars, online leermodules en apps; de nieuwe media bieden ongelofelijk veel mogelijkheden om tijd en plaats onafhankelijk te leren. Ik volg zelf al enige tijd een online cursus in meditatie. Elke week ontvang ik een les en maak ik mijn …
Lees verder

Interessante ontmoetingen


Travel broadens the mind Van 24 tot 29 juni ben ik in Bejing voor de Schouten Global Professional Conference. 180 trainers, adviseurs en opleidingsmanagers uit Nederland, Rusland, Polen, Zwitserland en de V.S. komen bij elkaar om elkaar te ontmoeten, te professionaliseren …
Lees verder