Goede voornemens maken is makkelijk, maar hoe houdt je het vol?

  • Drie keer per week hardlopen (zelfs al regent het pijpenstelen)
  • Je mailbox niet meer laten uitpuilen (alles meteen afhandelen)
  • Een nieuwe stap in je loopbaan zetten (ook al is het spannend)
  • Vaker ‘nee’ zeggen (altijd ‘ja’ is ook zo eenzijdig)
  • De Kilimanjaro beklimmen (zonder blaren)

“Dit boek is precies wat mensen nodig hebben om van de aarde een leuke, liefdevolle planeet te maken; een fijne, veilige plek waar mensen vertoeven!”
– review op bol.com

“Stop met dromen, maak ze waar!”

Nieuwe plannen en goede voornemens kunnen een geweldige stimulans zijn om in beweging te komen. Maar zeg eens eerlijk: Hoeveel van die ideeën breng jij tot uitvoer? Hoeveel goede voornemens houd je echt vol? En aan hoeveel uitdagingen ben je überhaupt nooit begonnen?

Oude gewoonten, goede voornemens geeft je een handig stappenplan waarmee je het wel volhoudt, wat je voornemen of plan ook is. Stap voor stap leer je hoe je je oude gewoonten kunt doorbreken, hoe je je valkuilen herkent en hoe je die met gemak omzeilt. Dit boek met praktische tips, oefeningen en ervaringen zal je helpen je doelen te bereiken. Want gemotiveerd blijven en een goede voorbereiding zijn essentieel voor succes.

“Dit boek is als een kaart die je de weg wijst in de goede richting.”

Linda van der Wal werkt al meer dan 10 jaar als zelfstandig trainer en coach. Zij leert teams en individuen om op een praktische en concrete manier veranderingen door te voeren, zodat ze effectiever gaan communiceren, slagvaardiger worden en hun doelen bereiken op het werk.

Het ebook en boek zijn te bestellen bij Bol.com

“Linda van der Wal heeft een prettige makkelijke schrijfstijl in tegenstelling tot andere boeken die ik over gedragsverandering heb gelezen. Ze geeft daarbij handige tips en oefeningen om je goede voornemens en daarmee je eigen gedrag te veranderen.”
J. Clemens op bol.com