Wetenschappelijk werk lijkt soms in een ivoren toren te zitten. Maar mijn klanten staan juist helemaal niet ver van de maatschappij af. Ze willen er graag aan bijdragen.

Dat kan behoorlijk pittig zijn. Bijvoorbeeld als je een genuanceerde mening wilt toevoegen in het zwarte pieten debat. Of als je als witte man in een organisatie vol witte mannen wat meer diversiteit wilt bewerkstelligen. Zomaar wat vragen die ik van mijn klanten meekreeg in het afgelopen jaar.

Linnet Taylor is ook zo iemand die met haar Global Data Justice project echt wat wil bijdragen. In het onderstaande filmpje vertelt ze dat het Career Strategy Program haar meer moed heeft gegeven. Maar ze heeft ook concrete handvatten gekregen. Bijvoorbeeld manieren om te onderhandelen met mensen op een hogere plek in de hiërarchie.

Linnet Taylor

Zou jij het ook fijn vinden als een relatieve buitenstaander eens met je meekijkt? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Misschien dat een (groeps)coachingsprogramma ook wel bij jou past.

Lees meer artikelen in cases