Monique van Dijk stapte als nieuwe hoogleraar Religieuze Educatie aan de Universiteit Tilburg in het ‘Career Strategy Program for female scientists’ dat ik verzorg. Ze deed en doet al veel coole dingen, maar het programma bleek voor haar ook heel waardevol.

Hoogleraar worden is natuurlijk supercool, maar het brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je niet wordt overweldigd door alle bestuurlijke klussen die op je af komen? Dat je tijd houdt voor datgene wat je echt belangrijk vindt in je werk? En dat je zowel je leidinggevenden als je eigen teamleden op een slimme manier aanstuurt?

In het onderstaande filmpje vertelt Monique onder andere dat haar grootste resultaat is dat ze van haar parttime aanstelling als hoogleraar een fulltime aanstelling heeft weten te maken. Hoe gaaf is dat?!

Monique van Dijk

Kom jij ook uitdagingen in je werk tegen? Ben je benieuwd welke stappen jij kunt zetten? Dan ben je altijd welkom om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Lees meer over het Career Strategy Program.

Lees meer artikelen in cases