Door heel Nederland hebben mensen ons geholpen om Bert te vinden. Ze plakten posters op universiteiten, in bedrijven en op scholen. Zelfs vanuit een Duits kantoor hebben we tips gekregen over de locatie van Bert.

Wie is Bert?

Bert is geen haantje de voorste, carrièretijger of kantoorpoliticus. Net als vele andere harde werkers, teamspelers en vernieuwers is hij goed in zijn werk. Hij houdt er niet zo van om zichzelf op de borst te kloppen en vindt het belangrijker om samen resultaten te boeken, dan zichzelf op de voorgrond te zetten. Voor hem staat de inhoud van het werk voorop. Daardoor wordt hij nogal eens over het hoofd gezien als je bijvoorbeeld vraagt wie er invloed heeft op de werkvloer.

Waarom op zoek naar Bert?

Wij geloven dat het niet alleen de uitgesproken types zijn, die goede ideeën hebben. Juist de vaak wat bescheiden harde werkers, teamspelers en vernieuwers vormen het fundament van de werkvloer. En niet alleen dat: hun kwaliteiten zijn ook van essentieel belang voor de werkvloer van de toekomst.

Waar is Bert?

Met de actie Waarisbert.nl willen we mensen prikkelen om op een andere manier naar de werkvloer te kijken. We willen de Bert’s in organisaties inspireren om hun bijzondere kwaliteiten te laten zien, zonder zich helemaal aan te passen aan de bestaande cultuur. Juist hun eigenheid heeft toegevoegde waarde. Collega’s en leidinggevenden van Bert willen we laten zien dat er een groot potentieel van talent is, dat misschien niet zo opvalt, maar het waard is om gehoord te worden.

Wie staan er achter Bert?

De actie is een initiatief van Linda en Carla van der Wal, auteurs van het boek kantoorgeheimen. We hebben in co-creatie gewerkt met Nikolay, Carlos en Aram van Whale Agency. De actie had natuurlijk nooit plaats kunnen vinden zonder de support van alle mensen die op hun kantoor een poster hebben opgehangen. Hiervoor heel veel dank.

Herken jij jezelf ook in Bert? Download dan het gratis eerste deel van kantoorgeheimen via www.kantoorgeheimen.nl. Je vindt de link onderin de site bij de bestelknop.

 

small1 small2

Lees meer artikelen in Blog