Zo krijg je invloed als je geen carrièretijger of kantoorpoliticus bent.

  • Hoe zorg je dat je in je kracht blijft, ondanks turbulente tijden en grote werkdruk?
  • Hoe laat je zien wat je in huis hebt, zonder dat je afbreuk doet aan je eigen waarden en stijl?
  • En hoe krijg je meer impact, zodat jij in jouw omgeving het verschil kunt maken dat zo nodig is in deze tijd?

“In een vlot geschreven en goed onderbouwd verhaal komen veel herkenbare voorbeelden langs, en krijg je via praktische handreikingen en oefeningen input om zelf aan de slag te gaan.”
– Arjan Zuidhof op bol.com

Kantoorgeheimen is er voor alle de harde werkers, teamspelers en vernieuwers die het fundament van vele organisaties vormen, maar nog te vaak een goed bewaard geheim blijven. Dat is zonde, want het benutten van alle talent is cruciaal voor de organisaties van de toekomst.

Het boekt leert je met praktische voorbeelden en wetenschappelijk onderbouwde technieken hoe jij kunt zorgen dat je sterker in je schoenen staat, herkent wordt voor het talent dat je hebt en nog meer impact kun hebben in je omgeving. Kortom: hoe jij het verschil kunt maken in je omgeving.

“Deze tijd vraagt om nieuw leiderschap: op een integere manier werken vanuit gelijkwaardige verbinding. Het is superbelangrijk de kracht van vernieuwers in organisaties tot wasdom te laten komen. Dit boek is een aanrader voor elke business leader om te lezen en aan haar/zijn personeel te geven!”
– Marjolein Hins op bol.com

Om te zorgen dat je de inzichten ook gemakkelijk in de praktijk kunt brengen, krijg je bij het boek een gratis online training.

Kantoorgeheimen bestellen kan via bol.com