Brutalen hebben de halve wereld, wij hebben de rest.

Kantoorgeheimen is er voor alle mensen die geen carrièretijger, haantje de voorste of kantoorpoliticus zijn, maar die wel goede ideeën hebben. De harde werkers, teamspelers en vernieuwers zijn het fundament van de organisatie, maar ze hebben vaak nog veel meer in hun mars. Het boek onthult de geheimen van de werkvloer, waardoor ze nog veel effectiever kunnen zijn. Ze krijgen praktische handvatten om hun kracht te leren kennen, zichtbaar te worden en invloed te krijgen. Zo dat ze hun plannen realiseren en trouw blijven aan zichzelf.

Bij het boek hoort een gratis online training. Deze helpt je om te zorgen dat het niet bij AHA-momenten blijft, maar je echte stappen zet.

Geintrigeerd? Koop hier het boek

Wat vinden anderen van het Kantoorgeheimen?

Het ten volle benutten van alle potentie op de werkvloer is cruciaal voor organisaties. Dit boek biedt medewerkers en leidinggevenden een uitstekende handreiking om het beste uit zichzelf te halen en van daaruit het verschil te maken wat zo nodig is in deze tijd.

Herman Wijffels
Hoogleraar duurzaamheid en maatschappelijke verandering Universiteit Utrecht. Voorheen o.a. bestuursvoorzitter Rabobank en voorzitter SER

Kantoorgeheimen zet de schijnwerper terecht op al die mensen die in stilte de ruggengraat van de organisatie zijn. Linda van der Wal geeft deze stille krachten veel praktische tips om uit de schaduw te stappen. Ik steun van harte het pleidooi hen meer invloed te geven. Ons land wordt daar alleen maar beter – en duurzamer – van.

Willem Lageweg
Directeur-bestuurder MVO Nederland

Deze tijd vraagt om nieuw leiderschap: op een integere manier werken vanuit gelijkwaardige verbinding met ieders kracht als uitgangspunt. Het is superbelangrijk de kracht van de vernieuwers in organisaties tot wasdom te laten komen. Daarmee is dit boek een aanrader voor elke business leader om te lezen en aan haar/zijn personeel te geven!

Marjolein Hins
Initiator Q-Search en facilitator Center of global transformation

Kantoorgeheimen de TomTom voor op de werkvloer.

Tijdens het lezen heb ik gelachen en was ik verbaasd, omdat ik collega’s herkende. De omgeving beter begreep en het behalen van mijn doel nu nog leuker is. Herken, lach, geniet en gebruik Kantoorgeheimen!

Leo Mayer – operationeel chef politie

Vaak zijn het de zachte stemmen die met de krachtigste innovatieve ideeën komen. Voor succesvol innoveren is het van groot belang dat deze de ruimte krijgen en gehoord worden. Dit waardevolle boek laat zien hoe het mogelijk is om dit onbenutte potentieel te mobiliseren.

Prof. dr. Marko Hekkert
Hoogleraar innovatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht

Kantoorgeheimen inspireert!
Het is een gids voor alle harde werkers, teamplayers en vernieuwers, zodat zij hun invloed optimaal inzetten en de essentiële bijdrage leveren die organisaties zo nodig hebben om voorbereid te blijven op (over)morgen.
Voor managers en HR is het verplichte kost, zodat zij het diverse talent leren herkennen en op waarde schatten.

Remke Schwartz
Senior beleidsadviseur Talent- en Management Development Universiteit Twente

Kantoorgeheimen is een praktisch boek met veel voorbeelden en oefeningen. Het geeft de verborgen talenten in organisaties de kans zelf het verschil te maken.

Wilma Koopman
Corporate recruiter Gelre ziekenhuizen

Na het lezen van het boek Kantoorgeheimen van Linda en Carla van de Wal ben ik nog meer van overtuigd geraakt van de “stille kracht” van die teamleden die niet dagelijks zichtbaar zijn aan het “front” van een organisatie. Uit ervaring weet ik dat deze niet zichtbare teamleden veel kunnen bijdragen aan de groei en instandhouding van een bedrijf. Zaken die eigenlijk ongemerkt (erg) goed gaan waardoor er rust en continuïteit is worden vaak gerealiseerd door de “stille” krachten binnen een team en/of organisatie.
Het lezen van dit boek geeft je als manager goed inzicht in de beweegredenen en gevoelens van deze teamleden. Mede geeft het je ook de tools om deze teamleden goed op een waarde in te kunnen schatten en te helpen zichzelf verder te ontwikkelen en profileren.
Door ook deze teamleden te koesteren en op een goede actieve wijze aan te sturen maakt dat zij zich ook gewaardeerd voelen en zich volledig in blijven zetten voor een organisatie.

John Verwoerd
Directeur Research en Development MYLAPS Sports Timing

Wil jij invloed en trouw blijven aan jezelf? Koop hier het boek