Je werkt als P&O’er of HRM-adviseur. Je hebt hart voor de mensen in je organisatie. Tegelijkertijd zie je dat het anders en beter kan. Je zoekt naar manieren waarop jij het verschil kunt maken, waardoor er in jouw organisatie echte stappen worden gezet.

Problemen waar je tegenaan kunt lopen zijn:

  • Medewerkers blijven op hun eigen veilige eilandje zitten, terwijl het juist belangrijk is, dat ze de boer op gaan, verbinden met andere partijen (binnen en buiten de eigen organisatie), kennis delen en laten zien welke meerwaarde jullie hebben.
  • Je ziet dat collega’s worstelen in hun werk. Het kan zijn dat het hen boven het hoofd groeit, of dat er niet uitkomt wat erin zit.
  • Medewerkers komen niet in beweging, ze wachten te veel af en nemen geen eigenaarschap bijvoorbeeld over hun eigen loopbaan. En dat terwijl er grote veranderingen op de organisatie af komen, waarbij het belangrijk is dat zij ook in actie komen en zorgen dat ze ook in de toekomst duurzaam inzetbaar blijven.
  • Er zijn in jouw organisatie (startende) leidinggevenden die nog kunnen groeien in hun rol, zodat ze hun team effectiever kunnen aansturen en meer kunnen bereiken met hun mensen.

Wat als alle medewerkers schitteren in hun werk?

Stel je voor dat je een sprankeling in de ogen ziet bij de medewerkers in jouw organisatie. Dat ze eigenaarschap nemen en laten zien wat zij en jouw organisatie in huis hebben op een manier die bij jullie past. Dat ze uitdagingen weten op te pakken en kansen zien, ook buiten hun eigen team en afdeling. En van daaruit zichtbare impact hebben met hun werk.

Skills en mindset voor de 21e eeuw

Hoe zou het zijn als er iemand naast je staat, die je helpt met het realiseren van jouw ambities voor de organisatie? Iemand die niet alleen trainingen kan geven, maar er samen met jou voor zorgt dat deze ook daadwerkelijk aansluiten bij het beleid van jullie organisatie, zodat er echte stappen worden gezet.

Een stap voor jouw organisatie

Wil jij dat jouw organisatie voorbereid is op de toekomst? Met slimme groeitrajecten help ik jou een gedragen stap te zetten naar de gewenste toekomst, zodat de mensen in jouw organisatie beschikken over de skills en mindset voor de 21e eeuw. Ik denk met je mee, geef advies en coach en train medewerkers en leidinggevenden. Indien nodig leidt ik ook interne trainers op.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een toekomstscan. In dit gesprek stellen we samen vast wat jij en jouw mensen nodig hebben om klaar te zijn voor de toekomst.