Je hebt al het nodige bereikt en je zit nog steeds vol met ambitie, voor jezelf, je medewerkers en je organisatie. Je bent graag bereid om stappen te zetten om zo nog meer impact te hebben en in jouw omgeving het verschil te maken.

De weerbarstige praktijk

Overdag merk je dat je veel tijd kwijt bent aan ‘trouble-shooting’. Medewerkers staan bij jou aan het bureau met problemen in plaats van zelf initiatief te nemen. Je wordt geregeerd door een (te volle) agenda en houdt eigenlijk niet genoeg tijd over voor de dingen die er echt toe doen: jouw organisatie naar een hoger plan brengen en inspelen op de veranderingen in de omgeving.

Je ziet namelijk dat er veel op jullie afkomt, maar dat er ook nog de nodige stappen gezet moeten worden om te zorgen dat jouw organisatie toekomstbestendig is.

Een echte stap vooruit

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij en je team een echte stap gezet hebben. Als jij tijd overhoudt om je bezig te houden met de zaken die er echt toe doen, zodat je echte impact kunt hebben. Als jouw medewerkers en leidinggevenden zelf hun problemen oplossen en niet meer bij jou aan het bureau staan om te klagen, maar zelf met slimme initiatieven komen. Kortom als jullie nieuwe vaardigheden en een andere visie hebben geleerd waardoor jullie veel effectiever kunnen inspelen op veranderingen.

Wil jij…

een stap voor jezelf zetten: zorgen dat jouw medewerkers hun problemen zelf oplossen, in plaats van bij jou op de deur te kloppen. Leidinggevenden in je team, die schitteren in hun rol. Tijd overhouden in je agenda. Tijd die je de ruimte geeft om vooruit te kijken en een visie op de toekomst neer te zetten. En je eigen leiderschap naar het volgende niveau te brengen.

Of wil jij…

een stap zetten met je team of organisatie: met elkaar een duidelijke en praktische visie neerzetten, die gedragen wordt door alle mensen. Leidinggevenden die hun rol pakken en commitment hebben aan het gekozen beleid. Medewerkers, die het hoe en waarom snappen en die over de vaardigheden en mindset beschikken om te floreren in de 21e eeuw.

Skills en mindset voor de 21e eeuw

Ik help jou om in jouw organisatie het verschil te maken. Dat doe ik door:

  1. Executive coaching, waarmee jij een stap voor jezelf zet. Je ontwikkelt je leiderschap verder, zodat jouw teamleden meer kunnen schitteren in hun werk en jij meer tijd overhoudt. Zo kun jij je kunt richten op de zaken die er echt toe doen.
  2. Het begeleiden van teams en afdelingen, zoals directies, managementteams en projectgroepen, zodat jij met je team of afdeling echte stappen zet. Stappen die jullie de skills en mindset geven om te floreren in de 21e eeuw.
  3. Of een combinatie van beide.

Ik werk altijd op een praktische manier in combinatie met wetenschappelijk onderbouwde handvatten, waardoor je het resultaat direct terugziet in je dagelijkse werk. Zo kunnen jij en jouw mensen niet alleen veel meer bereiken, maar ook met veel meer plezier problemen oplossen en kansen pakken.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een toekomstscan. In dit gesprek stellen we samen vast wat jij en jouw mensen nodig hebben om klaar te zijn voor de toekomst.