Op zoek naar een inspirerende lezing of prikkelende workshop voor jouw bijeenkomst of event?

Linda van der Wal spreekt over de skills en de mindset die je nodig hebt om het verschil te maken in deze tijd. Onderwerpen zijn:

  • Het vergroten van je zichtbaarheid op een manier die bij je past
  • Meer impact hebben en je invloed vergroten
  • Het versterken van je eigen kracht

Een lezing van Linda blijft nooit alleen bij een verhaal, maar is altijd interactief en vol met praktische voorbeelden. Na afloop gaan de deelnemers naar huis met praktische inzichten, die ze direct in hun dagelijkse werk kunnen toepassen.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we samen kijken wat ik kan bijdragen om van jouw event een groot succes te maken

Interactieve lezing: de kracht van het compliment

“Een shot positiviteit in pittige tijden”

Crisis, reorganisatie, meer met minder, op veel plekken zijn het pittige tijden. Juist dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan wat er wel goed gaat. Waardering is een belangrijke bron van motivatie en zelfvertrouwen. Tegelijkertijd besteden we daar vaak te weinig aandacht aan.

De kracht van het compliment laat zien, hoe aandacht voor het positieve een sneeuwbaleffect op gang kan brengen met tastbare resultaten voor jezelf, de mensen om je heen en de organisatie waarin je werkt.

De interactieve lezing is gebaseerd op de baanbrekende inzichten uit de positieve psychologie. Na afloop heb je plezier en inspiratie gekregen en leuke mensen ontmoet.

Workshop: je kunt meer dan je denkt!

Hoe zorg je dat je je krachtiger voelt? Dat tegenslagen je minder uit het veld slaan en dat je met meer gemak aan het werk bent?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met oefeningen die je helpen om je kracht te vergroten. Je onderzoekt onder andere hoe jouw ‘best mogelijke zelf’ eruit ziet en leert je innerlijke fan kennen. Ook als je goed in je vel zit, helpen deze oefeningen je om het beste uit jezelf te halen.

De workshop is gebaseerd op de baanbrekende inzichten uit de positieve psychologie. Na afloop heb je plezier en inspiratie gekregen, leuke mensen ontmoet en kun je misschien wel concluderen dat je meer kunt dan je denkt.

Interactive lecture: secrets of influence: how to be effective in the academic arena

Deze interactieve lezing heb ik met succes verzorgd voor het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren en het EviMalar netwerk (tijdens een conferentie in Rome). Tijdens dit uur leren deelnemers de 5 geheimen die ze helpen om effectiever te zijn in hun werk, op een manier die past bij hun eigen stijl en waarden.

In de workshop is specifiek aandacht voor hoe je als vrouw kunt navigeren in een masculiene organisatie.

De geheimen van netwerken

Wat is het nut van netwerken? En hoe pak je het aan? In dit college leer je de kracht van netwerken kennen. Een netwerk kan je helpen om sneller zaken te realiseren en is een bron van kansen, maar dan moet je wel weten hoe je hier op de juiste manier gebruik van maakt.

Tijdens het college deelt Linda van der Wal een vijftal geheimen, die de aanwezigen meer inzicht geven in de achtergronden en de belangrijkste “do’s and don’ts” van het netwerken. De theorie wordt afgewisseld met filmfragmenten en kleine opdrachten.

Na afloop hebben de deelnemers meer inzicht in de werking van netwerken, het effect dat dat voor je werk kan hebben en de stappen die je kunt zetten om meer resultaat uit je netwerk te halen.