In een eerder e-zine heb ik jullie verteld dat ik volop zwanger was. Graag had ik jullie een geboortekaartje gestuurd, helaas zit er een rouwrandje omheen. Bij bijna 8 maanden zwangerschap is geconstateerd dat onze zoon Tim in mijn buik is overleden. Ik ben op 11 oktober bevallen en naar de omstandigheden gaat het buitengewoon goed. Mijn lief en ik zijn natuurlijk intens verdrietig, maar ook heel dankbaar voor de mooie momenten die we als ouders met Tim hebben gehad en de warmte van de mensen om ons heen.

Lessen
In reactie op mijn e-zine, waarin ik vertelde dat ik zwanger was, mailde een lezer: “Ik ben heel benieuwd naar alle inzichten die dit jou gaat opleveren en die je dan weer met ons gaat delen natuurlijk”

Hoewel het anders is gelopen dan ik had gehoopt heb ik wel veel geleerd. Bijvoorbeeld over wat er mogelijk is, als mensen hun hart laten spreken en hoe belangrijk het is om aan te geven wat je nodig hebt. Lessen die ook toepasbaar zijn bij het werken aan je carrière en het vergroten van je leiderschap. Ik zie er naar uit om die inzichten met jullie te delen.

Aan het werk
Op dit moment ben ik nog met verlof en doe ik het rustig aan met werk. In januari start ik weer echt.

Geraakt?
We merken dat veel mensen geraakt zijn door dit bericht en hun medeleven willen laten blijken. Dat vinden wij ook fijn, ook al hebben we niet de kans om op alle berichten te reageren. Als je de behoefte voelt kun je een berichtje sturen naar onzetim@yahoo.com. We hebben dit mailadres speciaal aangemaakt, zodat deze berichten niet tussen mijn werkmail komen. Je kunt ook een kaartje sturen naar Tolsteegplantsoen 16 3523 AE Utrecht. Doe vooral wel/niet wat voor jou goed voelt.

 

Dit is een herinneringskaartje voor Tim, onze lieve zoon. Met veel liefde en handgemaakte stempels Lachen hebben we er afdrukjes van zijn voetje en handje op gezet.
Op dit digitale kaartje zie je de zaadjes die kunnen uitgroeien tot een veldboeket.

kaartje-tim

 

Lees meer artikelen in Blog