Over Linda

Linda van der Wal heeft in de ruim twaalf jaar dat zij als zelfstandig trainer en coach werkt duizenden slimme professionals geholpen om hun impact te vergroten, met meer plezier samen te werken en een volgende stap in hun loopbaan te zetten. Daarnaast heeft ze vele teams begeleid om hun visie neer te zetten en de onderlinge samenwerking te versterken. Bij uitstek vaardigheden die van cruciaal belang zijn om te floreren in de 21e eeuw.

Met haar achtergrond in sociale wetenschap brengt ze eenvoud in complexe vraagstukken. Ze reikt wetenschappelijke onderbouwde handvatten aan, die praktisch toepasbaar worden gemaakt, waardoor hetgeen je leert direct resultaat oplevert in jouw dagelijkse werk. Zo kunnen jij en jouw mensen niet alleen veel meer bereiken, maar ook met veel meer plezier problemen oplossen en kansen pakken.

Klanten van Linda zijn onder andere:
– UMCG
– Gelre Ziekenhuizen
– Universiteit Utrecht
– Universiteit Twente
– Tactus Verslavingszorg
– Schouten en Nelissen
– Danthe

Talent laten schitteren

In 2010 is ze gestart met het project Invloed vanuit kracht, met als doel professionals handvatten te geven om invloed te krijgen en trouw te blijven aan zichzelf, om zo bij te dragen aan organisaties waarin alle talent tot zijn recht komt. Uitgangspunt is dat juist diversiteit zorgt voor meerwaarde. Aan het project werkt een denktank van professionals mee en is een raad van inspiratie verbonden met onder andere hoogleraren Yvonne Benschop (organisational behaviour) en Marko Hekkert (innovatie en duurzaamheid). Uit het project dit project is het boek Kantoorgeheimen voort gekomen en ontstond ook de inspiratie voor dit event.

Herman Wijffels over Kantoorgeheimen:

Het ten volle benutten van alle potentie op de werkvloer is cruciaal voor organisaties. Dit boek biedt medewerkers en leidinggevenden een uitstekende handreiking om het beste uit zichzelf te halen en van daaruit het verschil te maken wat zo nodig is in deze tijd.