Je bent goed in je werk en je hebt hart voor je vak. Collega’s, klanten en studenten zijn heel tevreden met wat je doet. Toch heb jij ergens het idee dat je meer in huis hebt, dat het anders kan. Alleen je weet nog niet precies hoe of wat. Het kan zijn dat je werk niet zo moeiteloos gaat als je zou willen. Wellicht kom je problemen tegen in de samenwerking met collega’s of leidinggevenden. Of wil je meer bereiken. Misschien heb je het idee dat dat je klaar bent voor een volgende stap, maar heb je nog geen zicht op wat precies en hoe je dat kunt realiseren.

Veel mensen lopen tegen één of meerdere van de drie werkuitdagingen aan:

 1. Zwoegen en ploegen: te hard aan het werk
 2. Lastige types: je wilt meer bereiken in overleg
 3. Je kunt meer… maar dat komt er nu nog niet uit.

Check hier of jij te maken hebt met één van de drie uitdagingen.

Uitdaging 1: Zwoegen en ploegen

Aan het eind van de werkdag heb je niet het voldane gevoel dat je graag zou willen hebben. De hele dag heb je gehaast rondgelopen, keihard gewerkt en van alles gedaan, maar heb je niet het gevoel dat je aan de echt belangrijke zaken toekomt. Aan het eind van de dag heb je weinig energie meer over. Sterker nog na het avondeten plof je uitgeput op de bank. Het resultaat is dat je thuis en op je werk, op je werk lang niet zoveel bereikt als je graag zou willen.

Uitdaging 2: Lastige types & meer bereiken

“Had ik ‘dat’ maar gezegd.” Na afloop van een overleg sta je buiten. Op dat moment weet je precies wat je had moeten zeggen, maar ter plekke stond je met je mond vol tanden. Met sommige collega’s, klanten en studenten gaat de samenwerking van een leien dakje, maar bij anderen raak je af en toe flink gefrustreerd. Het kan zijn dat je als adviseur of beginnend leidinggevende het gevoel krijgt dat je niet voldoende serieus wordt genomen. Je hebt soms moeite om anderen te overtuigen en te zorgen dat jouw plannen op een natuurlijke wijze landen bij anderen.

Uitdaging 3: Je kunt meer…

Op je huidige plek heb je het wel naar je zin, maar je weet (stiekem wel) dat je meer in huis hebt. Je zou het leuk vinden om een meer uitdagend takenpakket te hebben en/of wilt graag een volgende loopbaanstap maken. Alleen weet je niet precies wat jouw talenten zijn en hoe je dan die (nieuwe) plek zou kunnen bemachtigen waar jij tot je recht komt. Het kan ook zijn dat je jezelf en je ideeën graag meer profileren in de organisatie, maar hoe pak je dat aan op een manier die bij je past? Het zorgt ervoor dat je vol zit met gedachten, twijfels en soms ook onzekerheid. Eigenlijk weet je dat je meer in huis hebt, maar hoe zou jij het verschil kunnen maken?

Fluitend aan het werk

Hoe zou het zijn als je elke (werk)dag zin hebt om aan de slag te gaan? Als je werk op waarde wordt geschat en je dingen doet waar je plezier in hebt en die je ook de broodnodige uitdaging geven? Kortom hoe zou het zijn als je fluitend naar je werk gaat?

Wil jij ook?

 1. Moeiteloos aan het werk

In plaats van keihard te werken heb je overzicht. Zo lukt het je om de dingen te doen, die er echt toe doen en houd je tijd over, in plaats van dat je voortdurend tijd te kort komt. ‘Vrije’ tijd die je kunt besteden om dat ene interessante artikel te lezen, een leuk project op te pakken of eens bij te kletsen met een collega. Je hebt rust in je hoofd en houd ’s avonds energie over. Doordat je je workflow op orde hebt ben je niet alleen met meer gemak en lol aan het werk, maar je kunt ook veel meer laten zien wat je in huis hebt. Je kunt meer resultaten halen, waardoor je sneller opvalt als de topper die je bent.

“Voor de coaching zat ik gehaast achter mijn bureau en had ik geen tijd om te lunchen. Nu heb ik veel meer overzicht en lukt het mij om ontspannen te werken”

“In hang ’s avonds alleen nog op de bank als ik daarvoor kies, niet omdat ik niet anders kan.”

 1. Inspirerend samenwerken

Het lukt je gemakkelijk om je boodschap op een effectieve manier naar voren te brengen. Je merkt dat je daardoor veel meer gehoor krijgt bij klanten, collega’s en leidinggevenden met wie je samenwerkt. Hierdoor wordt je serieuzer genomen, wordt je zichtbaarder in de organisatie en krijg je meer waardering voor jouw expertise. Je weet wat jouw eigen communicatiestijl is en kunt gemakkelijk inhaken op die van anderen. Opeens merk je dat die lastige types helemaal niet meer zoveel aandacht vragen en dat het veel gemakkelijker is om je doelen te behalen. Dat is de winst van jouw slimme communicatie.

 1. Met jouw talent verschil maken: invloed vanuit kracht

Als je werk doet wat bij je past, kost het je veel minder energie. En het is niet alleen leuk om je talenten in te zetten. Je bereikt gemakkelijker meer resultaat en kunt veel meer van betekenis zijn, voor jezelf, voor je collega’s en voor de organisatie als geheel. Jouw bevlogenheid en goede ideeën worden serieus genomen doordat je ze op een slimme manier naar voren brengt. Het kan zijn dat je op een nieuwe werkplek tot je recht komt, maar ook dat je jouw huidige baan veel interessanter hebt gemaakt. Je voelt sterk in je werk, waardoor jij in jouw omgeving het verschil maakt.

“Na de eerste bijeenkomst heb ik mijn grootste succes direct binnengehaald. Een paar leuke, uitdagende taken erbij. Het is nu wel even aanpoten om ingewerkt te raken, maar het is superleuk om te doen.”

High impact coaching

Hoe zou het zijn als er iemand naast je staat met goede vragen en slimme tips. Iemand die je helpt om niet alleen nieuwe inzichten op te doen en ook daadwerkelijk stappen te zetten. Een aanpak helemaal toegespitst op jouw situatie, zodat jij in korte tijd het effect merkt. Dat is coaching: één van de effectiefste manieren om met (nog) meer plezier en resultaat aan het werk te zijn.

Je kunt kiezen uit twee pakketten. Het ‘Quick win’ is heel geschikt als je snel een eerste stap wilt zetten op weg naar jouw doelen. Je zult zien dat je in één maand al verrassende resultaten haalt. Als je meer vragen hebt en graag wat intensiever aan de slag wilt gaan, dan is het ‘Intensief samen aan de slag’ pakket echt wat voor jou. Met dit pakket kun je in een kwartaal echt meters maken.

Pakket: Quick Win

In dit pakket krijg jij:

 • Een kick off gesprek: naar keuze live in Utrecht of telefonisch. Tijdens dit gesprek maken we een plan van aanpak waar jij direct mee aan de slag kan.
 • Eén maand onbeperkte ondersteuning via e-mail.
 • Opdrachten op maat, zodat je direct in de praktijk kunt oefenen en meteen resultaat kunt halen.
 • Tips en trics die je helpen om meer te bereiken in je werkende leven.
 • Telefonische coaching op afspraak.

Pakket: intensief samen aan de slag

In dit pakket krijg jij:

 • Een kick off gesprek: naar keuze live in Utrecht of telefonisch. Tijdens dit gesprek maken we een plan van aanpak waar jij direct mee aan de slag kan.
 • Drie maanden onbeperkte ondersteuning via e-mail.
 • Opdrachten op maat, zodat je direct in de praktijk kunt oefenen en meteen resultaat kunt halen.
 • Tips en trics die je helpen om meer te bereiken in je werkende leven.
 • Telefonische & live coaching op afspraak.

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen?

Schrijf je dan in voor een toekomstscan. In dit vrijblijvende gesprek stellen we samen vast waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten, zodat je meer plezier en resultaat uit je werk haalt.